Gericht op heling en genezing

De behandelingen zijn therapeutisch. Binnen de behandeling is ruimte voor gesprek, aanraking, massage en oefeningen gericht op het heling en genezingsproces.

Tijdens het eerste consult vindt ook een anamnese gesprek plaats. Hierin wordt informatie verkregen over je evt lichamelijke klachten, problemen en wordt er gekeken naar je hulpvraag. Gebaseerd op deze gegevens stel ik een behandelplan op dat we regelmatig zullen evalueren.

Start behandeling

Aansluitend wordt er een behandelvorm gekozen en neem je plaats op de massagebank. Tijdens de massage\aanraking zal ik je vragen om heel bewust aanwezig te zijn. Zo kun je ervaren, voelen, bewust worden en merk je wat jouw lijf je te vertellen heeft.

De prijs

De behandeling duurt ongeveer 60-75 minuten.
Kosten € 75,-.

De prijs is inclusief BTW en dient contant te worden voldaan. De rekening kun je eventueel doorsturen naar jouw zorgverzekeraar.

Afspraken

Afspraken voor behandeling kunnen tot 24 uur voor behandeling kosteloos worden geannuleerd. Als je niet tijdig afzegt worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNT Beroepsorganisatie waardoor veel Zorgverzekeraars Massagetherapie (deels) vergoeden wanneer u aanvullend verzekerd bent.
Tevens ben ik geregistreerd therapeut bij de koepelorganisatie RBCZ.
Lid VNT licentie nr 18.011
Lid RBCZ licentie nr 601243 R

Kijk bij uw voorwaarden onder complementaire geneeswijzen of natuurgeneeskundige behandelingen.

U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts. Uw eigen risico is niet van toepassing op de aanvullende verzekering.