Tarief

Een behandeling duurt ongeveer 60-75 minuten en het tarief is € 85,- per behandeling.

Behandelingen worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering, meer informatie hierover vindt u onderaan deze pagina. De prijs in inclusief BTW.

Afspraken

Een afspraak inplannen kan door mij een berichtje te sturen via het contactformulier of door te bellen. Het annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Vergoedingen en registraties

Ik ben aangesloten bij de LVNT Beroepsorganisatie waardoor veel Zorgverzekeraars mijn behandelingen (deels) vergoeden wanneer u aanvullend verzekerd bent. U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts. Uw eigen risico is niet van toepassing op de aanvullende verzekering. Kijk bij uw voorwaarden onder complementaire geneeswijzen of natuurgeneeskundige behandelingen.

Tevens ben ik geregistreerd therapeut bij de koepelorganisatie RBCZ.
Lid LVNT licentie nr 18.011
Lid RBCZ licentie nr 601243 R
BTW nr 152.01610.B01

 

Aansluiting LVNT, RBCZ en SCAG

Om mijn professionaliteit en competenties verder te vergroten heb ik me aangesloten bij de LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). Deze beroepsvereniging faciliteert o.a. bij- en nascholing, intercollegiale toetsing en ziet toe op de handhaving van de beroepscode en beroepsethiek. Hierdoor bent u als cliënt gewaarborgd van een therapeut die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Tevens ben ik verbonden aan de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ). Dat is een organisatie die therapeuten de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren.

Ten slotte heb ik me aangesloten bij de geschillencommissie ‘Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen’ (SCAG). Het is een onafhankelijke orgaan waarbij cliënten met een klacht over de therapeut terecht kunnen.

 

Waarborgen

Ter verkrijging van het lidmaatschap bij de beroepsvereniging heb ik (de verkorte versie van) de eed van Hippocrates (Griekse arts 400 v.Chr.) afgelegd, waarbij ik mezelf verplicht bepaalde beroepsregels te zullen handhaven.  Ik zal derhalve te allen tijde integer omgaan met informatie die mij tijdens het consult ter ore komt en de geheimhoudingsplicht heb ik hoog in het vaandel staan. Ook zorg ik ervoor dat de privacy van de cliënt gewaarborgd blijft.

Nira Lichaamsgerichte therapie is gevisiteerd door de Landelijke Beroepsvereniging LVNT en de praktijk is beoordeeld op o.a. bevoegdheid, hygiëne, dossier, administratie, bedrijfsvoering, kwaliteit, veiligheid, etc. Op alle punten is goed gescoord en een certificaat is hiervoor uitgereikt.

 

Links;

RBCZ https://www.rbcz.nu/index.html
SCAG https://www.scag.nl/
LVNT https://www.lvnt.nl/